Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Hur öppnar vi dörrarna till näringslivets beslutsrum?

Under hösten kommer en ambassadör för kvinnors företagande att jobbskugga näringsminister Annie Lööf. Vem det blir presenteras på ett frukostseminarium om Golden Rules of Leadership, som arrangeras av Tillväxtverket på fredag 31 maj.

På seminariet blir det även samtal om hur fler kvinnor kan ta ledande positioner i näringslivet som entreprenör, ledare, chef och expert.

Annie Lööf talar om sitt engagemang för kvinnors entreprenörskap och ledarskap och deltar sedan i ett panelsamtal med utsedd ambassadör tillsammans med Fredrik Hillelson, grundare och koncernchef på Novare och Camilla Rundberg, Human Capital & Diversity Lead, Accenture. Paneldeltagarna talar om konkreta handlingar enligt Golden Rules of Leadership som syftar till att alla kan se till att det blir fler kvinnor i ledande positioner i näringsliv och samhälle.

Tid: Fredag den 31 maj kl 8:00-9:00

Frukost med kaffe, juice och smörgås serveras från kl 7:30.

Plats: Summit, Grev Turegatan 30, Stockholm, (T-bana Östermalmstorg)

Anmälan: Anita Utterström
08-681 91 68 anita.utterstrom@tillvaxtverket.se

Följ frukostseminariet via livesändning på
webben, www.tillvaxtverket.se

Twittra gärna med hashtag #GRLeadership

För mer information om Golden Rules of
Leadership, www.goldenrules.se

 

Tillväxtverket underlättar förnyelse i företag och regioner, och gör det enklare för företag. Tillväxtverket är en nationell myndighet.  En av insatserna är att driva programmet Främja kvinnors företagande, som ska bidra till att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv genom att fler företag drivs och utvecklas av kvinnor. Läs mer på www.tillvaxtverket.se/kvinnorsforetagande
Följ programmet på https://twitter.com/#!/kvinnftg


Ytterligare information:

Anna Lithagen, projektledare Tillväxtverket, 08-681 65 18

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ämnen

Kategorier


Tillväxtverket är en nationell myndighet som hör till näringsdepartementet. Vi har uppdrag inom entreprenörskap och regional tillväxt. Tillväxtverket förvaltar EU-medel i åtta regionala strukturfondsprogram och ett gränsregionalt samarbetsprogram.

Kontakter

Carin Carltoft

Carin Carltoft

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191