Gå direkt till innehåll
Skatteskolans panel består av Skatteverkets experter Jenny Persson och Per Granqvist under ledning av Anders Nyberg från Tillväxtverket.
Skatteskolans panel består av Skatteverkets experter Jenny Persson och Per Granqvist under ledning av Anders Nyberg från Tillväxtverket.

Nyhet -

Skatteskolan - ny säsong av podcast för företagare

Vad är viktigt att tänka på när företagare ska göra något för första gången, till exempel ta in kapital, anställa eller exportera? Det är huvudtemat i den andra säsongen av podcasten Skatteskolan. Den första säsongen sändes 2017 och nådde över 36 000 lyssningar.

Skatteskolan sänds på verksamt.se och panelen består av Skatteverkets experter Jenny Persson och Per Granqvist under ledning av Anders Nyberg från Tillväxtverket.

- Den första säsongen vände vi oss framför allt till personer som funderade på att starta företag. Nu tar vi nästa steg och riktar in oss på företagare som varit igång ett eller två år och som ska göra saker för första gången, exempelvis deklarera, säger Anders Nyberg som är podcastens programledare.

Den andra säsongen bygger dels på vanliga frågor som verksamt.se och Skatteverket får från företagare, dels på önskemål från lyssnarna. Ett nytt avsnitt släpps varje onsdag med uppehåll över jul och nyår. Det första avsnittet släpps i dag 7 november.

Skatteskolan Säsong 2, avsnitt 1 - Om att ta in kapital för första gången

På verksamt.se kan du också lyssna på hela första säsongen av Skatteskolan.

Skatteskolan - Hela Säsong 1

Mer information:

Anders Nyberg

Anders.nyberg@tillvaxtverket.se

Anna Alicedotter

Anna.alicedotter@tillvaxtverket.se

Tillväxtverket arbetar för att stärka företagens konkurrenskraft. Ett av uppdragen är myndighetssamarbetet Starta och driva företag. Syftet är att förenkla för företagare, bland annat genom samordnad information och service på verksamt.se.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Niklas Kjellberg

Niklas Kjellberg

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191
Jan Pettersson

Jan Pettersson

Presskontakt Presskommunikatör 08-6819191