Gå direkt till innehåll
Tillväxtverkets generaldirektör Gunilla Nordlöf höll ett anförande när de tio startupbolagen  deltog i en konferens på teknikbörsen Nasdaq under Startup-Swedens acceleratorprogram på Innovate46 i New York, USA.
Tillväxtverkets generaldirektör Gunilla Nordlöf höll ett anförande när de tio startupbolagen deltog i en konferens på teknikbörsen Nasdaq under Startup-Swedens acceleratorprogram på Innovate46 i New York, USA.

Nyhet -

Startup-Sweden öppnar dörrar till USA på Innovate46

De har nätverkat, pitchat sina affärsidéer och deltagit i flera seminarier. Startup-Swedens acceleratorprogram på Innovate46 i New York, USA, är nu över för den här gången.

Tio techbolag, fem utvalda av Tillväxtverket och fem av Energimyndigheten, deltog i programmet under 8 - 12 oktober. Under veckan deltog bolagen i en heldagskonferens tillsammans med Svensk-amerikanska handelskammaren SACCNY på den amerikanska teknikbörsen Nasdaq.

Tillväxtverkets generaldirektör Gunilla Nordlöf var på plats och deltog i den jury som utsåg vinnaren av 2018 års Anders Wall Award. Priset gick till entreprenören Willem Sundblad, grundare och vd för Oden Technologies.

De tio bolagen hade även individuella program för möten och besökte också andra acceleratorer i New York.

Senare i höst, 26 - 30 november, är det dags för Startup-Swedens nästa acceleratorprogram i Stockholm. Anmälan är öppen tom 29 oktober.

Om de tio bolagen som deltog i Innovate46

Om acceleratorprogrammet Startup-Sweden

Anmälan till Startup-Sweden i november 2018 

Ett av bolagen från tidigare program berättar - Innovate46 lade grunden för vår USA-expansion

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Carin Carltoft

Carin Carltoft

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191