Gå direkt till innehåll
Träffa oss på mässan Eget Företag

Nyhet -

Träffa oss på mässan Eget Företag

Den 5-7 november finns Tillväxtverket genom Verksamt.se på mässan Eget företag i Älvsjö, Stockholm. Ta chansen och ställ dina frågor om eget företagande direkt till oss och de myndigheter som vi samverkar med för att förenkla ditt företagande. Passa även på att gå på några av våra kostnadsfria seminarier!

Vi är redo att hjälpa dig

På mässan har vi samlat det som vi vet att du som ska starta eller driver företag har bäst nytta av. Du kommer bland annat att få vägledning i hur du:

  • Går från idé till företag och arbetar fram en affärsplan.
  • Kommer igång med ditt företagande, väljer företagsform och registrerar ditt företag.
  • Får ordning på ditt företagande, hanterar skatt och moms samt skapar en social trygghet som företagare.
  • Utvecklar din verksamhet med hjälp av offentlig finansiering eller hur du tar ditt företagande till en internationell marknad.


Jobba effektivare med våra e-tjänster

I vår monter kommer vi även att visa dig hur du med hjälp av våra e-tjänster kan förenkla din företagarvardag. Även Mina meddelanden kommer att finnas på plats i vår monter och visa dig hur du skapar en digital brevlåda för att få din myndighetspost digitalt. http://www.minameddelanden.se/

Vi som finns på plats är

De myndigheter som finns på plats på mässan är: Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Skatteverket, Tillväxtverket, Tullverket, Patent- och registreringsverket, Statistiska centralbyrån, Jordbruksverket, Pensionsmyndigheten, Enterprise Europé Network, och Kommerskollegium.

Anmälan

Under externa länkar finns en länk till mässans webbplats. Där hittar du mer information om mässan, våra seminarier och hur du anmäler dig. http://egetforetag.se/för-besökare

Möt oss på verksamt.se

Kan du inte ta dig till Älvsjö och mässan Eget företag så hittar du oss även på verksamt.se. Där har vi samlat service och information för att göra det enklare för dig som driver eller vill starta företag.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Carin Carltoft

Carin Carltoft

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191