Gå direkt till innehåll
verksamt.se:s webbredaktion
verksamt.se:s webbredaktion

Nyhet -

Verksamt.se Sveriges bästa webbplats 2017

Webbplatsen Verksamt.se har utsetts till Sveriges bästa webbplats 2017 i kategorin Samhällskommunikation. Utmärkelsen tillkännagavs under Web Service Award-dagen den 31 januari i Stockholm.

Det är fjärde året i rad som verksamt.se är nominerade men första gången sidan vinner förstapriset.

- Med vårt tydliga fokus på användarnas behov och vårt strukturerade samverkansarbete både internt och externt så blir det här priset verkligen ett kvitto på att vi gör helt rätt saker. Det känns fantastiskt att få den här uppmärksamheten, säger Nicklas Larsson, Tillväxtverket. 

Juryns motivering
”Webbplatsen är ett föredöme bland myndighetssajter. Här får målgruppen en ingång till information och tjänster från flera myndigheter paketerat på ett användarvänligt sätt”.”

Fakta

  • Verksamt.se är ett samarbete mellan flera myndigheter med samlad information och service för alla som vill starta och driva företag
  • De andra webbplatserna i samma kategori var Arbetsmiljöverket, Statens beredning för medicinsk Utvärdering, (SBU) och Universitets- och högskolerådet. 
  • Utmärkelsen Web Service Award delas ut en gång per år till de webbplatser/intranät som har de mest nöjda besökarna enligt Web Service Index

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Niklas Kjellberg

Niklas Kjellberg

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191
Jan Pettersson

Jan Pettersson

Presskontakt Presskommunikatör 08-6819191