Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Förebilder väcker glöd i företagandet

Hur viktiga är förebilder för att fler ska välja att starta, köpa eller utveckla företag? Under Almedalsveckan arrangerar Tillväxtverket och ALMI Företagspartner ett seminarium om förebilder. Dessutom presenteras en ny enkätundersökning om hur allmänheten ser på män och kvinnor som företagare.

På seminariet deltar Melinda Wrede, projektledare på Popkollo och pionjär inom svensk hiphop, Therese Albrechtson, vd för Albrechtson Holding och ambassadör för kvinnors företagande, Susanne Liljenberg, grundare av Granit och ambassadör för kvinnors företagande, Helene Ahl, professor och forskare vid Encell, Högskolan för lärande och kommunikation, HLK,  i Jönköping, Simon Bendelin, sportjournalist på Gotlands Tidningar, Erik Strand, generalsekreterare på Riksidrottsförbundet och Gunilla Thorstensson, ansvarig för programmet Främja kvinnors företagande på Tillväxtverket.

Tid: Måndag 5 juli kl 13.00-14.30

Plats: ALMI Företagspartner, Cramérgatan 1, Visby

Frågor och anmälan: susanne.daregard@tillvaxtverket.se 070-601 92 15

Välkommen!

Ytterligare information:

Gunilla Thorstensson, programansvarig Tillväxtverket 08-681 65 87

 

 

Ämnen

Taggar


Tillväxtverket är en nationell myndighet som hör till näringsdepartementet. Genom kunskap, nätverk och finansiering skapar vi bättre förutsättningar för befintliga och framtida företag och attraktiva regionala miljöer där företag utvecklas.

Presskontakt

Niklas Kjellberg

Niklas Kjellberg

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191
Jan Pettersson

Jan Pettersson

Presskontakt Presskommunikatör 08-6819191

Relaterat material