Gå direkt till innehåll
Skatteskolans panel består av Skatteverkets experter Jenny Persson och Per Granqvist under ledning av Anders Nyberg från Tillväxtverket. Foto: Pontus Holgersson, Skatteverket
Skatteskolans panel består av Skatteverkets experter Jenny Persson och Per Granqvist under ledning av Anders Nyberg från Tillväxtverket. Foto: Pontus Holgersson, Skatteverket

Pressmeddelande -

Fokus på branscher i ny säsong av Skatteskolan

Nu startar säsong 3 av Skatteskolan – en podcast för företagare . Den här gången är det fokus på branscher. Skatteskolan hjälper företag att reda ut frågor om skatt, moms och avgifter. 

Branscherna som lyfts i podden är; Bygg, Influencers, bloggare och gamers, Restaurang och besöksnäring, Kulturella och kreativa näringar och Transport.

-Nytt för säsong 3 är att varje branschavsnitt följs av ett eller flera kortavsnitt där vi enbart fokuserar på en sak, exempelvis personalliggare och kassaregister. Kort och koncist för dig med lite tid och som vill ha fakta i en särskild fråga, säger Anders Nyberg, programledare för Skatteskolan.

Under säsong 3 släpps nya avsnitt varje onsdag och fem veckor framåt. Det första avsnittet släpps i dag 16 oktober. 

Skatteskolan finns där du hittar poddar och på verksamt.se. Sedan den första säsongen släpptes har Skatteskolan haft 91 000 lyssningar.

Skatteskolan Säsong 3, avsnitt 1 - Bygg 

Kortavsnitten:

Internationell anställning 

Tjänsteställe 

Personalliggare 

På verksamt.se finns även de två första säsongerna av Skatteskolan:

Skatteskolan säsong 1  

Skatteskolan säsong 2

Mer information:

Anders Nyberg 08-681 77 34

anders.nyberg@tillvaxtverket.se

Ämnen

Kategorier


Tillväxtverkets uppdrag är att i alla delar av Sverige främja näringslivsutveckling och hållbar regional tillväxt samt att förvalta och genomföra strukturfondsprogram. Vårt arbete handlar om att stärka företagens konkurrenskraft. Konkurrenskraft skapas av innovativa och växande företag som verkar i attraktiva regioner. Vi erbjuder kunskap om företag och regioner, nätverk för effektiv samverkan och finansiering som stärker näringslivet och regioners och kommuners utveckling.

Presskontakt

Niklas Kjellberg

Niklas Kjellberg

Presskontakt Presschef 08-6819191
Daniel Schale

Daniel Schale

Presskontakt Presskontakt 08-6819191