Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Hon är Årets Tjänsteutvecklare

Lisa Lindström, som driver den digitala designbyrån Doberman, har utsetts till Årets Tjänsteutvecklare i den nationella tävlingen Beautiful Business Award 2010. Det blev klart under tisdagskvällens riksfinal på Konserthuset i Stockholm där tio finalister deltog inför närmare 1000 gäster. 

Juryns motivering löd: ”Hon ger det innovativa ledarskapet ett ansikte och utvecklar sina kunders affärer med hjärta och hjärna. Empati och delaktighet är nyckelorden och faktiskt också affärsmodellen. I en stenhård bransch är det den viktigaste konkurrensfördelen.

 

Vinnaren belönas med ett stipendium på 50 000 kr, marknadsföringsutrymme och konsulttimmar. Syftet med Beautiful Business Award är att lyfta fram företagarkvinnor som förebilder för att inspirera Sverige till ett mer hållbart företagande. Tävlingen arrangeras för tredje året i rad av PricewaterhouseCoopers och nätverket Driftig.nu. Tillväxtverket medverkar med en egen priskategori som lyfter fram innovativa företagarkvinnor inom tjänstesektorn. 

 

Till Årets Företagerska, den andra kategorin i tävlingen, utsågs Lena Jonsson Näslund, Snö of Sweden.

Årets Uppstickare blev Lotta Persson, Lotta-Boden, Maria Richardsson och Anna Tiles, SIGNERAT.se samt Maria Strandqvist, Utkiken.

 

Mer information, bilder och film finns på  www.beautifulbusinessaward.se 

 

Ytterligare information:

Gunilla Thorstensson, Tillväxtverket, 08-681 65 87

Anita Österholm, PricewaterhouseCoopers, 0611-55 40 22

Frida Haavisto, Driftig.nu, 031-780 32 1

 

Ämnen

Taggar


Tillväxtverket är en nationell myndighet som hör till näringsdepartementet. Genom kunskap, nätverk och finansiering skapar vi bättre förutsättningar för befintliga och framtida företag och attraktiva regionala miljöer där företag utvecklas.

Presskontakt

Niklas Kjellberg

Niklas Kjellberg

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191
Jan Pettersson

Jan Pettersson

Presskontakt Presskommunikatör 08-6819191