Gå direkt till innehåll
Sweden Demo Day växer - nu öppnar anmälan

Pressmeddelande -

Sweden Demo Day växer - nu öppnar anmälan

Nu öppnar registreringen till Sweden Demo Day, årets mötesplats för ekosystemet kring svenska startupbolag. I år arrangeras dagen av Tillväxtverket tillsammans med Stockholmsmässan. 3 500 personer väntas besöka eventet den 4 april i Stockholm.

-Vår ambition är att tydligt etablera detta som Sveriges största Demo Day. Besökarna kommer känna igen sig i helhetskonceptet, bland annat genom de klassiska pitcherna på brunt papper, men vi har även en hel del nya spännande inslag. säger Arash Sangari, programansvarig för Tillväxtverkets initiativ Startup Sweden.

Redan nu har flera investerare bekräftat att de kommer att vara på plats den 4 april. Det är bland andra Kinnevik, Northzone, Creandum, EQT Ventures, Wellstreet, Schibsted Growth, Bonnier Ventures, Brightly Ventures och Nordic Tech House.

Det satsas även på sidoevent från avsändare som Sweden Food Tech och Hack for Sweden i lokalerna på Stockholmsmässan.

-Vi ser fram mot samarbetet med Tillväxtverket. Sweden Demo Day kan med sitt unika koncept och community växa i våra lokaler och eventet ligger helt i linje med Stockholm stads mål och visioner, säger Carola Skoog som jobbar med affärsutveckling på Stockholmsmässan.

Det var 2010 som Johan Jörgensen startade Sweden Demo Day, då under namnet Internet Discovery Day. Nu lämnar han över stafettpinnen till Tillväxtverket.

-Tillväxtverket har historiskt både lagt resurser och arbete på eventet och det känns naturligt att just de fortsätter att driva det. Med fokus på communityt och på ett sätt som gagnar alla entreprenörer och investerare i Sverige, säger Johan Jörgensen.

Om Sweden Demo Day och registrering

Kontaktuppgifter

Arash Sangari, Tillväxtverket +46705419598 Arash.sangari@tillvaxtverket.se

Carola Skoog, Stockholmsmässan, +4687494142 carola.skoog@stockholmsmassan.se

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Carin Carltoft

Carin Carltoft

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191