Gå direkt till innehåll
Förenklingsresan på Nybergs Deli i Stockholm

Nyhet -

Förenklingsresan på Nybergs Deli i Stockholm

Bildtext: Samtal mellan myndigheterna och företaget om en enklare vardag vid Förenklingsresans besök. Från vänster: Christer Andersson, Nybergs Deli, Elina Karlsson, Nybergs Deli, Leif Denneberg, Jordbruksverket, Katarina Hellsén Jarvin, Nybergs Deli, Stig Orustfjord, Livsmedelsverket, Gunilla Nordlöf, Tillväxtverket, och Niklas Söderlind, Nybergs Deli.

Förenklingsresan för tillväxt och export i livsmedelsindustrin gjorde på måndagen 1 december sitt tredje besök på Nybergs Deli i Johanneshov, Stockholm. Jordbruksverket, Livsmedelsverket och Tillväxtverket genomför resan tillsammans för att uppmärksamma företag i livsmedelsbranschen i hela landet.

Nybergs Deli sin har verksamhet i slakthusområdet vid Globen. Företaget har framgångsrikt förädlat köttråvara till nya produkter och har på senare år gjort en satsning på export. I samtalet vid bordet diskuterades bland annat hur bidrag till livsmedelsföretag för export kommer rätt och satsas där de har störst möjlighet att ge utdelning.

Målet med Förenklingsresan är att finna förenklingar och förbättringar att genomföra som kan göra verklig skillnad för företagen. De deltagande myndigheterna tar med sig förslagen och idéerna de får ute på sina besök in i arbetet med en gemensam handlingsplan. Nästa besök på Förenklingsresan är hos Fria Bröd den 4 december.

Läs mer om Förenklingsresan för tillväxt och export i livsmedelsindustrin

Ämnen

Taggar


Tillväxtverket är en nationell myndighet som hör till näringsdepartementet. Genom kunskap, nätverk och finansiering skapar vi bättre förutsättningar för befintliga och framtida företag och attraktiva regionala miljöer där företag utvecklas.

Presskontakt

Niklas Kjellberg

Niklas Kjellberg

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191
Jan Pettersson

Jan Pettersson

Presskontakt Presskommunikatör 08-6819191