Gå direkt till innehåll
Inbjudan till kunskapsseminarium för journalister: Forskning och fakta om landsbygder

Pressmeddelande -

Inbjudan till kunskapsseminarium för journalister: Forskning och fakta om landsbygder

Tillväxtverket och Sveriges lantbruksuniversitet bjuder in till ett kunskapsseminarium för dig som arbetar i mediabranschen och vill få fördjupade kunskaper om Sveriges landsbygder.

Det finns så mycket intressant forskning och analys som kan bredda bilden av landsbygderna. Seminariet är vårt sätt att dela med oss av kunskap som förhoppningsvis kan bidra till ett rikare samtal om, och med, hela Sverige.

Tid: 20 oktober, kl. 10.00-12.00.

Plats: Digitalt i Zoom

Läs mer och anmäl dig i Tillväxtverkets kalendarium: Forskning och fakta om landsbygder - Tillväxtverket (tillvaxtverket.se)

Kontakt:
Amanda Bengtsson, amanda.bengtsson@slu.se
Evelina Selander, evelina.selander@tillvaxtverket.se

Ämnen


Tillväxtverkets uppdrag är att i alla delar av Sverige främja näringslivsutveckling och hållbar regional tillväxt samt att förvalta och genomföra strukturfondsprogram. Vårt arbete handlar om att stärka företagens konkurrenskraft. Konkurrenskraft skapas av innovativa och växande företag som verkar i attraktiva regioner. Vi erbjuder kunskap om företag och regioner, nätverk för effektiv samverkan och finansiering som stärker näringslivet och regioners och kommuners utveckling.

Kontakter

Carin Carltoft

Carin Carltoft

Presskontakt Pressansvarig 08-6819191