Följ Tillväxtverket

Pressmeddelanden 4 träffar

Hon är Årets studentföretagare

Hon är Årets studentföretagare

Pressmeddelanden   •   Feb 23, 2017 17:39 CET

Vera Antonov, grundare av bokföringsföretaget Bfree och student på Linköpings universitet, blev Årets studentföretagare 2017. Förstapriset är 150 000 kronor och en plats i den internationella finalen i Frankfurt, Tyskland.

Startup-Sweden fortsätter!

Startup-Sweden fortsätter!

Pressmeddelanden   •   Jan 23, 2017 16:31 CET

I fjol deltog 40 startupbolag från hela landet i vår satsning Startup-Sweden. Initiativet ledde till miljoninvesteringar. Nu fortsätter vi och bjuder in nya sökande till ett boot camp som riktar sig till de mest spännande digitala startupbolagen i Sverige just nu.

Turismens årsbokslut

Pressmeddelanden   •   Jun 25, 2009 11:19 CEST

Tillväxtverket redovisar turistnäringens effekter på ekonomi och sysselsättning i Sverige. I år offentliggörs turismens årsbokslut 30 juni under Almedalsveckan på Gotland.

Påminnelse: Träffa Tillväxtverket och Tillväxtanalys i Almedalen!

Påminnelse: Träffa Tillväxtverket och Tillväxtanalys i Almedalen!

Pressmeddelanden   •   Jun 25, 2009 11:16 CEST

Myndigheterna arrangerar tre seminarier den 30 juni på Strand Hotel i Visby. Det första gemensamma seminariet handlar om hur svenska företag kan få ut mer av EU. Tillväxtverket presenterar också Turismens årsbokslut och Tillväxtanalys går på spaning efter tillväxt.

Videor 1 träff

Ansök till Startup-Sweden

Ansök till Startup-Sweden

I fjol deltog 40 startupbolag från hela landet i vår satsning Startup-Sweden. Initiativet ledde till miljoninvesteringar. Nu fortsätter v...

Licens Creative Commons erkännande
Ladda ner
Storlek

854 x 480 px